Tel: 085-2731886
E-mail: info@vcftrainingen.nl
Rijnstraat 7a, OSS
 
 
 
 
 
Inloggen
Home

  Wij zijn een trainingsbedrijf gespecialiseerd in de logistieke sector, en dan met name inzake specifieke kennisoverdracht. Hiervoor hebben we opleidingen en cursussen ontwikkeld en laten ontwikkelen.
Sterk gericht op het verzorgen van cursussen voor nascholing voor vrachtautochauffeurs, hef- en reachtruckcursussen, VCA en BHV. We leveren aan steeds meer en meer klanten complete 5-jaars pakketten voor de code 95.

Eerste extra specialisatie: AGRARISCHE SECTOR
Onze klanten zitten door geheel Nederland in de agrarische sector, waaronder o.a. vee- en pluimveetransporteurs, mesttransportbedrijven, veevoedertransporteurs en fouragehandelaren.

Tweede extra specialisatie: DISTRIBUTIE
Veel van onze klanten zijn transporteurs actief in distributie van stukgoed en bulk. Bedrijven verspreid door geheel Nederland.

Derde extra specialisatie: VEILIGHEID
Vooral in Oss en verre omgeving; veiligheidstrainingen waaronder onder andere VCA, BHV, Heftruck en Reachtruck.

VCF Trainingen biedt diverse uitgebreide code-95 pakketten aan. Conform uw wensen stellen we het pakket samen, desgewenst met de diverse vakbekwaamheidspasjes.  

Ja, wij kiezen voor kwaliteit! Stilstaan bij wat je doet en kijken wat nog verbeterd kan worden is van belang. Verder is het belangrijk dat de cursus voor iedereen zeer goed te begrijpen is. Uiteraard maken we er gezamenlijk ook altijd weer een zeer gezellige dag van!

We zijn niet voor niets DÉ SPECIALIST IN LOGISTIEKE TRAININGEN!!
 
Nieuws

Nieuwe code95 cursus! (U39-1) Techniek en Veiligheid
Als chauffeur wil je natuurlijk altijd goed voorbereid zijn op elke situatie. Daarom is het belangrijk om je technische kennis en vaardigheden op peil te houden. Met deze cursus Techniek en Veiligheid doe je dat op een leuke en leerzame manier.

In deze cursus leer je hoe je de technische staat van je vrachtauto kunt controleren en onderhouden. Je leert ook hoe je veilig kunt handelen bij pech of ongevallen. Je krijgt tips en trucs van ervaren instructeurs die je helpen om beter te presteren als chauffeur. De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk, zodat je meteen aan de slag kunt met wat je leert.

Deze cursus is bedoeld voor alle chauffeurs die hun code 95 willen halen of verlengen. De cursus duurt één dag en kost € 195,- excl. BTW. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!
(U39-1) Techniek en Veiligheid


Samenwerking met Cumela inzake Mesttransportcursus
Yes! Het is ons gelukt!
Vol trots kunnen wij bekend maken dat Cumela ons heeft gekozen als dé partij die staat voor kwaliteit en waar mesttransporteurs en loonwerkers niet ‘omheen kunnen’ als het gaat om het geven van de mesttransportcursus.
Cumela is dé brancheorganisatie voor onder andere loonwerkers en mesttransporteurs. Zij behartigt de belangen van ruim 3000 aangesloten bedrijven met samen circa 30.000 medewerkers.

Cumela heeft haar cursusaanbod recent uitgebreid met de cursus ‘Chauffeur Mesttransport’ van VCF Trainingen BV. We zijn vier jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van deze cursus en we hebben al vele tevreden klanten hiermee bediend. We zijn er trots op dat Cumela de kwaliteit hierin erkent en met ons de samenwerking wil aangaan.

Wil je jouw mensen graag een cursus laten volgen voor de code95, en meteen ook extra kennis laten opdoen van alle facetten van mesttransport? Neem dan contact op met jouw Brancheorganisatie Cumela en geef je op, óf bel of mail ons rechtstreeks en wij gaan het graag voor je regelen (085-2731886).

Ook indien je géén lid bent bij Cumela. Wil je de cursus volledig op jouw bedrijf afstemmen? Dat kan natuurlijk ook. Een trainer van ons komt dan eerst een voorafgaand gesprek voeren en wij passen de training aan naar jullie bedrijfsvoering en (cursus-)wensen.
Graag zelfs!


*
NIWO-vergunning. Bent u transportondernemer? LET OP: Dan is een NIWO-vergunning verplicht! Vraag ernaar bij VCF Trainingen. We regelen het graag en goed voor u.


*
Nu 5-jaar pakketten voor code 95 vanaf € 13,- per cursus!! Alleen geldig met SOOB-Subsidie. Vraag ons naar de voorwaarden.


*
Wij houden de punten code-95 van uw chauffeurs voor u bij, en ontzorgen volledig als u dat wilt. Altijd 24 uur per dag veilig online voor u inzichtelijk via een eigen inlogcode.


Vind ons op