Tel: 085-2731886
E-mail: info@vcftrainingen.nl
Rijnstraat 7a, OSS
 
 
 
 
 
Inloggen
Subsidie
ONZE UNIEKE EXAMENGARANTIE
De meeste trainingen die we aanbieden t.b.v. de code-95 hebben geen examen. Maar als dat er wel is is ons slagingspercentage nog altijd boven de 95%! Mocht u onverhoopt niet slagen, dan bieden we u onze unieke examengarantie. U mag dan van ons nogmaals GRATIS met de gehele cursus meedraaien, en vervolgens herkansen tegen alleen de examenkosten. Weinig opleiders die ons dit nadoen!


SOOB-subsidie:
Voor aangesloten (transport-)bedrijven bij de SOOB is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Het betreft dan de SOOB-subsidie welke meestal tussen de € 75,- en € 150,- per cursus bedraagt. VCF Trainingen voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan de certificering, en is SOOB-gecertificeerd. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat 'Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl/ kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.


OOM-subsidie. 50% korting op BHV, VCA of heftruck!!
VCF Trainingen is OOM-erkend opleider. www.cursuscatalogus.nl/cursuscatalogus Indien u aangesloten bent in de metaalsector, kunt u waarschijnlijk hier gebruik van maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!


BELASTINGAFTREK BEDRIJVEN
Voor ondernemers en werkgevers zijn alle gemaakte cursuskosten, inclusief reis- en verblijfskosten, 100% aftrekbaar van de winst. Bedrijven en ondernemers kunnen deze scholingskosten als bedrijfskosten op de winst in mindering brengen.


BELASTINGAFTREK PARTICULIEREN
Als particulier kunt u sinds 2022 géén scholingsuitgaven aftrekken van uw inkomstenbelasting. Wel kunt u meedoen aan de STAP-subsidieregelening. Kijk daarvoor op STAP-budget

UWV-erkend opleider
Heeft u samen met het UWV een opleidingsplan gemaakt, of mag u van het UWV een opleiding of cursus gaan doen om u verder in uw beroep te bekwamen, dan is het goed te weten dat VCF Trainingen al sinds jaar en dag UWV-erkend opleider is. We vertellen u er graag meer over!


Vind ons op